top of page

Your

safe choice

in railing

Onze unieke aanpak

1.

Adviesgesprek

Bij voorkeur zitten we al in een vroeg stadium aan tafel om onze expertise met u te delen en het best passende product te creëren.

2.

Inmeten

Onze project managers meten het project in.

3.

Tekenen

Na het inmeten zal één van onze engineers de tekeningen voor akkoord verzorgen. Wij werken met de meest geavanceerde 3D tekenprogramma’s. Of het nu gaat om een ruwe schets, een detail of een 3D shot: we laten niks aan de verbeelding over.

4.

Productie

AMG beschikt over een team van ervaren productiemedewerkers en een semi geautomatiseerde productiehal. Wij maken gebruik van high end CNC machines. Doordat wij werken met meerdere ploegen is onze productieafdeling - gedurende 16 tot 18 uur per dag - zes dagen per week actief om uw product te verwerken.

5.

Assemblage

Onze assemblage afdeling bereidt de producten volledig voor en voert een eindcontrole uit. Hierdoor neemt de montage op de bouw zo min mogelijk tijd in beslag. Wij monteren zoveel mogelijk voor en zorgen dat alles wordt verpakt per balkon, verdieping, gevel en gebouw. Hierdoor kunnen onze monteurs hun werktempo hoog houden. Als klant profiteert u hiervan: korte doorlooptijden en snelle montage zijn het gevolg.

6.

Montage

Onze montage wordt verzorgd door ervaren montagebedrijven die allemaal VCA-gecertificeerd zijn. Deze representatieve mannen zijn ons visitekaartje op de bouw en worden volledig aangestuurd door onze project managers.

Doorlooptijden

Na akkoord op de productietekeningen kan binnen 6 tot 8 werkweken worden gestart met de montage op uw project.

Ontdek de vele mogelijkheden van AMG Railing

Kwaliteitscontrole

Naast onze jarenlange kennis en ervaring staan ook de kwaliteit van onze producten en de vakkundigheid van onze mensen centraal.

 

We kijken continu kritisch naar onze eigen producten en zijn altijd bereid een stapje extra te zetten om de hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Hierbij luisteren we goed naar de feedback die we krijgen van onze klanten. AMG heeft een intern testcentrum waar onze producten getest worden zodat u als klant altijd verzekerd bent van een uitstekend eindproduct dat voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

Veiligheid.jpg

Uiteraard is doorvalveiligheid bij een vloerafscherming van essentieel belang. Onze systemen zijn constructief compleet berekend en worden in de praktijk getoetst in meerdere situaties.

Veiligheid

De systemen uit het balustradeprogramma van AMG Railing beschikken over belangrijke internationale certificeringen op het gebied van veiligheid. De glazen balustrades zijn getest op veiligheid door officiële keuringsinstanties waardoor onze systemen door heel Europa toegepast kunnen worden. Ook worden onze systemen bij nationale projecten getoetst door onze constructeurs, waarbij projectgericht het volledige hekwerk wordt berekend.

 

Daarnaast voeren we regelmatig zogenaamde glasparelzakslingerproeven uit op gerealiseerde projecten. Deze praktijktoetsen testen de doorvalveiligheid van de balustrade voor een specifiek project. Dit gebeurt door een met glasparels gevulde zak tegen de balustrade aan te slingeren. Hierbij mag de balustrade niet bezwijken. Balustrades van AMG hebben deze proef altijd met glans doorstaan.

 

Projectgericht verzorgt AMG tevens een volledig V & G plan waarbij risico’s worden ondervangen en de aanpak op het gebied van veiligheid wordt vastgelegd. Aangezien wij ook tijdens de uitvoering van uw project veiligheid hoog in het vaandel hebben staan zijn onze project managers en monteurs allemaal VCA-gecertificeerd. 

Keurmerken

Met AMG weet u zeker dat u goed zit! Onze profielen worden uitgebreid getest en voldoen o.a. aan de volgende keurmerken:

Ballustrade
Ballustrade
Ballustrade
Ballustrade
Ballustrade
Railing
bottom of page