top of page

AMG S-Line

S-Line aluminium balustrades

S-Line balustrades van AMG worden bij voorkeur volledig uit aluminium vervaardigd. Dit draagt namelijk bij aan een grote mate van vormvrijheid op product- en detailniveau. Het programma is tot stand gekomen met oog voor maximale verfijning van details. Het uitblijven van zichtbare las- en boutverbindingen zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Onze engineeringsafdeling besteedt dan ook veel aandacht aan ontwerp en design van onze producten.

Mogelijkheden binnen S-Line:

Bars - Glass
IMG_0178.JPG

AMG S-Line Bars

Onze spijlen- en lamellenhekken zijn volledig vervaardigd uit aluminium. De slanke spijlen en lamellen (leverbaar in verschillende afmetingen) zijn voorzien van een naadloze verbinding, wat resulteert in een hoogwaardig en strak design. Onze spijlen- en lamellenhekken zijn uitermate geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. AMG heeft een eigen team van engineers en constructeurs; zij verzorgen het projectgerichte ontwerp en de bijbehorende statische berekeningen. 

IMG_5602.png

AMG S-Line Glass

Naast onze traditionele volglazen balustrades produceert, levert en monteert AMG ook glashekken met horizontale glasinklemming.

 

Hierbij kunt u kiezen uit een breed assortiment aluminium profielen welke zijn voorzien van een glasvulling (44.2 of 55.2). Indien nodig wordt het glas uitgevoerd in een geharde, gelaagde variant. 

Perfo - Separatif
53143fdf-5b52-4463-971f-c2f678b884d6.JPG

AMG S-Line Perfo

AMG produceert, levert en monteert ook geperforeerde hekken met horizontale inklemming. Hierbij kunt u kiezen uit een breed assortiment aluminium profielen welke zijn voorzien van een 2 of 3 mm dik aluminium geperforeerd paneel als vulling. De mogelijkheden bij perforeren zijn oneindig, waardoor ieder project een eigen karakter krijgt. Ook gevelhoge patronen behoren tot de mogelijkheden. De geperforeerde panelen worden standaard voorzien van een poedercoating in één van de RAL-kleuren met een laagdikte van 100 tot 120 mu. Indien nodig wordt het glas uitgevoerd in een geharde, gelaagde variant. 

IMG_0002.JPG

Bekijk onze S-Line projecten

AMG heeft inmiddels een prachtige reeks projecten mogen voorzien van haar S-Line balustrades. Hier zijn we onze opdrachtgevers uiteraard meer dan dankbaar voor. Wij geven u graag een beeld van de mogelijkheden aan de hand van onze gerealiseerde referentieprojecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in één van onze systemen, wilt u een offerte op maat of heeft u behoefte aan een adviesgesprek? We staan u graag persoonlijk te woord.

bottom of page