top of page

Al jarenlang dé betrouwbare partner voor balustrades

Sinds 2009 produceert AMG Railing aluminium en glazen balustrades voor de renovatie- en nieuwbouwmarkt. Zowel nationaal als internationaal heeft AMG een belangrijke bijdrage geleverd aan de meest prestigieuze projecten. Een maatwerkbalustrade van AMG Railing vormt met haar eigentijdse en luxe uitstraling een echte meerwaarde voor uw project. Ons team ontwerpt, produceert, levert en monteert zoals het u het beste past. Flexibiliteit en ontzorgen zijn belangrijke kernwaarden voor AMG en komen tot uiting in het hele proces. Uw project is dan ook onze zorg en onze passie.

Aannemers

Als aannemer in de nieuwbouw- en/of renovatiebranche heeft u behoefte aan een kwalitatief hoogwaardig product tegen een marktconform budget. Daarnaast hecht u ook waarde aan een uitzonderlijk hoge servicegraad. AMG begrijpt dat als geen ander. Het hele traject - van offerteaanvraag tot en met de oplevering - wordt bij AMG verzorgd door één project manager die fungeert als vaste contactpersoon voor uw project.

Aannemers

Corporaties

De ontwikkeling, bouw en het beheer van goede woningen is voor corporaties dagelijkse kost. Onderhoudsarme, duurzame en betaalbare balustrades zijn hierbij van essentieel belang. Onze project managers kijken graag samen met u welk ontwerp en product het beste past bij uw project. Nog voordat een project is gestart verzorgt AMG het tekenwerk en de sterkteberekeningen ten behoeve van uw bouwaanvraag. Maar ook tijdens de uitvoering zijn we u graag ten dienst. Of het nu gaat om voorzieningen voor verticaal transport, valbeveiliging of communicatie richting bewoners; AMG neemt u deze werkzaamheden graag uit handen.

Corporaties

Architecten

Detaillering, uitstraling en vormvrijheid is waar het voor u als architect om draait. Op ieder project wenst u het maximale uit een ontwerp te halen en AMG denkt hierin graag met u mee. Onze mogelijkheden zijn divers en steeds gericht op het minimaliseren van zichtbare bevestigingstechnieken. Lasrupsen zijn bij balustrades van AMG Railing dan ook niet aan de orde. Door het gebruik van aluminium profielen bieden we u een grote mate van vormvrijheid en zijn we in staat om projectgericht een profiel naar uw wens te ontwikkelen. Ons team van engineers staat dagelijks klaar om met u mee te denken. Zo bent u in staat om ieder project te voorzien van een persoonlijke tint.

Architecten

VvE Beheerders

Het juiste onderhoud van bestaande gebouwen is waar het u als beheerder om gaat. Richting uw opdrachtgevers - de Verenigingen van Eigenaren - heeft u de verantwoordelijk om passend en budgettair vriendelijk onderhoud te verzorgen. AMG helpt u daarbij en neemt u het specialistische werk uit handen om tot een projectgericht product te komen. Wij ontzorgen u en de VvE gedurende het hele proces zo veel mogelijk en we zijn dan ook in staat een project volledig zelfstandig en onafhankelijk tot een goed einde te brengen.

VVE
Keurmerken

Keurmerken

Met AMG weet u zeker dat u goed zit! Onze profielen worden uitgebreid getest en voldoen o.a. aan de volgende keurmerken:

Ballustrade
Ballustrade
Ballustrade
Ballustrade
Ballustrade
Railing
bottom of page